Het Hemelse Gerecht

Koken is op avontuur gaan in de keuken. Je weet waar je uit wilt komen maar onderweg kan er van alles gebeuren en dat levert vaak een verrassend smakelijk gerecht op. Met nét even iets extra’s.
Nadat ik mee deed aan het tv-programma Topchef in 2010, heeft het koken voor mij een vlucht genomen. In dit tv-programma werd ik  tweede in de finale en dit wakkerde een oude liefde aan: koken en bakken, van alles uitproberen met recepten en mensen blij maken met een lekkere maaltijd.
Inmiddels heb ik als thuiskok al voor veel mensen een avond vol smakelijke gerechten kunnen verzorgen. Daarnaast stuur ik regelmatig een keukenbrigade aan die kookt voor een goed doel, zoals bij de Happitaria in Amsterdam en Leiden. Zo’n Happitaria is een pop-up restaurant. Alle winst wordt besteed aan ontwikkelingsprojecten van partnerorganisaties zoals bijvoorbeeld ZOA en Tear. Zo kunnen er meer kinderen naar school in India, worden boeren ondersteund om hun bedrijf winstgevend te maken in Kenia en is er verbeterde toegang naar de zorg voor de allerarmsten in Congo.

Wanneer ik als kok bij jou thuis kom koken, geniet jij in je eigen omgeving van een heerlijke maaltijd en een gezellige avond.  Je kunt zonder zorgen al je aandacht besteden aan je gasten.  Ik kan ook een kookworkshop verzorgen bij jou thuis. Wat dacht je van een stoere workshop worst maken of handigheid krijgen in het bereiden van verse pasta? Je leert iets wat je later zelf ook nog een keer kunt doen. Ondertussen kun je bijkletsen, ‘teambuilden’ of gewoon een goede tijd hebben samen met vrienden, familie of collega’s.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van
Het Hemelse gerecht. www.hethemelsegerecht.nl